Agewell

AgeWell ägs av Segersta och är ett samlingsnamn för familjen Gylls önskan att göra något positivt åt äldres situation i Sverige. Här kan du läsa mer om de projekt vi stöttar just nu.

Besök webbplats

Äldrekontakt

Äldrekontakt är en ideell förening som hjälper äldre (75+) att ta sig ur sin ensamhet. Äldrekontakts mötesplatser ger nya vänner, social gemenskap och förnyad livsglädje.

Activage

Activage erbjuder träning och gemenskap för sociala och nyfikna seniorer. Activage ska bli den självklara mötesplatsen för dagens och framtidens aktiva seniorer.

Lillys

Lillys är ett kafé/restaurang/aktivitetscenter för att skapa en miljö där äldre finner gemenskap och resurser för ökad livskvalitet. Här blir man sedd som individ och får möjlighet att arbeta aktivt med sin hälsa, sitt lärande – och sitt välbefinnande.

Lingua

Lingua är ett sätt för äldre att via telefon vara med i mindre grupper och lyssna/diskutera intressanta ämnen. Man kan delta via hemmet – allt man behöver är en telefon.

  • 4 st

    Antal etablerade projekt

  • 2016

    Initial finansiering från Segersta


Andra investeringar

Segersta har investerat i 12 onoterade verksamheter. Alla har det gemensamt att de har en potential att bli ledande i sin bransch.


Har ni vad vi letar efter?

Vi är en långsiktig ägare som tillsammans med bolagets ledning kämpar för att kontinuerligt förbättra och utveckla verksamheten.

Läs mer